Guestbook

Dear guest from Loka Residence,

We would appreciate it very much if you entrusted your experiences with our villa and Bali to our guestbook.

Thank you!


 Name *
 Email
 Text *
* Required

Anti-spam measures
Please insert the letter and number combination into the text field before submitting the guestbook entry.
6 + 1=

(26)
(16) Jan van Rooij
Wed, 2 November 2011 12:00:00 +0000

Jan van Rooij 2-11-2011

Samen met vrienden waren wij in oktober 2011 te gast op de villa. Voor ons was het tweede keer en dus was het voor ons een soort thuiskomst en een weerzien met Samie, Made, Putu en Manis. Er was gelukkig niets veranderd. Het zag er nog allemaal even prachtig uit en we werden weer net zo vertroeteld als twee jaar geleden. Niet alleen van de rust, maar ook van alles wat te zien is. De eendenhoeders waren weer terug en er waren nog meer kleine ceremonies op het strand dan de vorige keer. We hebben er alle vier van genoten.
De meeste indruk maakte toch wel de grote tempelceremonie waarvoor Samie ons opmerkzaam maakte. Werkelijk duizenden traditioneel geklede Balinezen kwamen vanuit de bergen naar hun tempel op het strand in de buurt van Lovina . De meeste te voet: in een onafgebroken stoet. Met hun gamelans, met hun offers. Prachtig! En zonder toeristen; alleen wij vieren keken toe, liepen rond en keken onze ogen uit. We zouden elk jaar wel willen…

(15) Leo van Berkel
Sat, 8 October 2011 12:00:00 +0000

Leo van Berkel 8-10-2011

Wij, 2 getrouwde stellen, hebben voor 3 weken mogen verblijven in deze super-de-luxe villa. De villa is erg mooi ingericht en past heel mooi in de omgeving waarin hij ligt. Als je bij ochtendgloren opstaat dan kun je de lokale bevolking waarnemen bij hun werkzaamheden. Werken in de dessa of vissen op zee alles gebeurd om de villa heen. Zes of zeven sterren zouden op zijn plaats zijn als die norm werd gehanteerd. Ook uitstapjes zijn vanuit de villa goed te doen. Voorbeelden zijn, de vlindertuin van Tabanan, het Nationale park in het westen, de oudste bevolking van Balie het Balie-Aga volk met zijn speciale begrafenisrituelen, de tocht door de rijstvelden met Putu en zeker niet te vergeten het snorkelen en duiken met Doni bij het herten-eiland. Voor diegenen die van wat spanning en een klein gokje houden is ook een bezoek aan (illegale) hanengevechten een aanrader. De staf van de villa zorgt ervoor dat je eigenlijk helemaal niet weg wilt om ergens te gaan eten of stappen. Je wordt in de watten gelegd en niets is teveel. Een massage of pedicurebehandeling alles kan. Complimenten aan Niek en Barbara maar zeker niet te vergeten de staf Samie, Madé, Putu en Manis. Jullie leveren een topproduct!

(14) Yvonne Knol
Mon, 20 June 2011 12:00:00 +0000

Yvonne Knol 20-6-2011

We zijn nu alweer 4 dagen thuis na 2,5 week in jullie fantastische villa te mogen verblijven. Het was helemaal af. Normaal gaan wij meestal in hotels, maar dit was zoveel beter, eigenlijk een all inclusief privé hotel. Made en Samie hebben ons echt heel goed verzorgt met heerlijk eten, de was (we kwamen met schone kleding thuis kon meteen weer de kast in) en het schoonmaken van het huis. We willen ook Arie en Jeanne bedanken, zij hebben samen met onze kinderen een geweldige Balinese avond georganiseerd in de tuin van onze villa, compleet met een 12 persoons gamelan orkest en danseressen, en na afloop een uitgebreide barbecue, dit ter ere van ons 25-jarig huwelijks jubileum. Kortom: De beste vakantie ooit!

Groetjes Yvonne, John,Collin,Daphne en Kevin

(13) Jack Zandt
Fri, 29 April 2011 12:00:00 +0000

Jack Zandt 29-4-2011

Wij zijn van 7 tot 16 april in Loka Residence geweest. Het huis was nog mooier en completer dan we hadden verwacht. Ruime slaapkamers, een fantastische tuin, een geweldig zwembad en een mooie ligging aan zee. Een plek om volkomen tot rust te komen. De staf was geweldig en de dames hebben ons met regelmaat verwend met fijne lunches en diners. Ook de massage van Sami is aan te bevelen. De locatie ligt gunstig voor het maken van uitstapjes en dat hebben we met regelmaat gedaan. Vanuit het zuiden van Bali kost dat veel meer tijd.

Met vriendelijke groet,

Jack zandt

(12) Arnold & Tine van Verseveld
Sun, 17 April 2011 12:00:00 +0000

Arnold & Tine van Verseveld 17-4-2011

Echt Vakantie!!!

Loka Residence is in werkelijkheid nog fraaier dan de website doet vermoeden. Dit is echt vakantie in een villa die alles daartoe in zich heeft. Vanaf de eerste minuut hebben wij met onze vrienden Bert & Annemarie genoten van de plek, de villa, de geweldige staf en de maar niet aflatende verwennerijen en verzorging. Samie, Made, Putu en Manis zullen wij niet snel vergeten. Alles is er prachtig, maar zij maken voor een groot deel het verblijf in Loka Residence tot een feest dat GENIETEN heet! Zeker de kookkunst van Samie en Made hebben onze regelmatig gemasseerde lijven (door Samie) dagelijks culinair gestreeld.

De directe omgeving van de Villa is gelukkig nog weinig toeristisch en het dagelijkse leven van de gewone hard werkende Balinese bevolking (boeren en vissers) speelt zich voor en achter de villa's die hier aan de zee staan af. Vanuit de villa kunnen prachtige excursies worden gemaakt, vooral de bijzondere wandeling door de sawa’s met Putu en de gastvrijheid van zijn vrouw Ria, willen wij graag aanbevelen. Made - de chauffeur - weet je overal waar je wenst te brengen.

Terug in de villa is het gewoon weer 'thuiskomen'. Heerlijk zwembad met een goed boek op één van de ligstoelen (met of zonder Bintang)... en dan dat uitzicht... de tuin... één groot levend schilderij, waarin de beelden de sfeer en rust bevestigen.

Niek & Barbara... jullie hebben een heerlijke plek. Fijn dat jullie andere Bali liefhebbers er op deze wijze van mee laten GENIETEN!

Dat komen wij zeker nog een keer doen.

Groet van Arnold & Tine en Bert & Annemarie

(11) Guido Theunissen
Thu, 17 February 2011 12:00:00 +0000

Theunissen Guido 17-2-2011

Beste allemaal,

Dit was voor ons de eerste keer dat we een "Villa" huurden, en dit is voor de 100% meegevallen op alle gebied, jullie hebben een super concept ! Nogmaals dank aan het personeel dat ons echt wel verwend heeft

Guido, Lili , Dirk en Ingrid

(10) Mario Tolhuisen
Sun, 30 January 2011 12:00:00 +0000

Mario Tolhuisen 30-1-2011

Tien dagen in Loka Residence ... en die dagen zijn werkelijk omgevlogen! Vanaf aankomst tot vertrek hebben we ons ontzettend vermaakt. De mooie omgeving, het prachtige huis, de voortreffelijke kookkunst van Samie en Made, Putu die zo trots is op "zijn" tuin en Manis die 's nachts een oogje in het zeil houd. Zij maakten dit verblijf helemaal compleet. Hierbij is het gezegde "als God in Frankrijk" een grote fout; het MOET écht zijn: "als God op Bali".

Dank voor een fantastisch verblijf in Loka Residence!

Edie, Helmar, John, Lisette en Mario

(9) Urtha Ririhatuela
Sat, 20 November 2010 12:00:00 +0000

Urtha Ririhatuela & Ron Faessen 20-11-2010

We hebben van werkelijk genoten: het huis dat van binnen en van buiten volledig in evenwicht is (de lijnen en vorm van het huis vormen een geheel), de staff die geweldig is, het uitzicht en nog zo veel meer dingen. Het is een rit van meer dan 3 uur waard om daar aan te komen waar je mond vanzelf openvalt bij het zien van de villa en het uitzicht. We hebben 12 dagen in deze super-de-luxe omgeving doorgebracht. We hadden geen warm water in onze badkamer maar een kniesoor die daarover gaat 'zeuren' in zo'n warm land. Ik zou eenieder die naar Bali op vakantie gaat deze villa aanraden, gewoon van alles om je heen genieten!

Groeten, Ron & Urtha

(8) Michael Aal
Mon, 11 October 2010 12:00:00 +0000

Michael Aal 11-10-2010

Tja, wat moet ik nou zeggen over dit huis. Wellicht zegt het genoeg dat we er al twee keer zijn geweest. De eerste keer was november 2008 voor 3 weken en in maart 2010 zijn we hier 2 weken geweest. Het huis voldoet aan alles wat je verwacht bij een vakantiewoning waarin je volledig wordt ontzorgd. "Extreme all-inclusive" valt nog in het niet bij wat je hier krijgt! Geef op wat je wilt eten en het wordt gemaakt, geef door wat er aan drank koud gelegd moet worden en je grijpt nooit mis. De tuin ziet er altijd top uit, je voelt je er altijd veilig door de bewaking en last but not least het uitzicht. Liggend op de Bali Bangong (of zoiets) en uitkijkend over het water zie je met een beetje geluk (wij hadden het beide keren) de dolfijnen langskomen. Als we weer toe zijn aan een paar weekjes ontspannen zullen we zeker weer terugkeren.

Ciao,
Michael Aal en de rest van de crew ;-)

(7) Ellen Schepers
Mon, 4 October 2010 12:00:00 +0000

Ellen Schepers 4-10-2010

Hallo,

Wij (gezin met 3 kinderen) hebben afgelopen zomer 2 volle weken doorgebracht in dit prachtige huis. Super locatie en enorm veel ruimte buiten en binnen. In de omgeving kan je nog wat leuke tripjes maken en uiteraard zijn er wat interessante duikspots. Het personeel is erg gastvrij en de dames kunnen heerlijk koken. We zijn erg uitgerust en kwamen helemaal relaxt weer thuis. Het is de lange trip van het Zuiden naar Lovina wel waard!

Ron, Ellen, en Britt, Olivier en Bastiaan